Kaartverkoop voor de musical Sing Along

Belangrijke informatie:

  • wanneer u kaarten heeft besteld kunt u niet via de website betalen. Het geld kan overgemaakt worden naar bankrekeningnummer NL23 RABO 0346 6030 48 t.n.v. Caecilia
  • mocht u om wat voor reden dan ook het geld niet kunnen overmaken dan kunt u betalen aan de kassa een half uur voor aanvang van het evenement. Let op, er is géén pinautomaat aanwezig!
  • voor vragen kunt u altijd mailen naar info@caecilia-muziektheater.nl

De kidsgroep van musicalvereniging Caecilia speelt de musical sing-a-long. Ze nemen u mee terug in de tijd met de musicals van afgelopen 10 jaar van deze groep! 

De talenten van Caecilia zingen tijdens deze musical sing-a-long de grootste hits van hun afgelopen musicals! Tussendoor zullen zij kleine stukjes uit de musicals acteren. De musicals gaan van Minoes tot Wie kent miljonairs en van Dik Trom tot Alice in Wonderland. Ook Pinokkio en Teatro komen aan bod! En wie kent nou niet de liedjes uit Repelsteeltje en The Sound of Music? Aan het eind zal de musical Jungle Book geïntroduceerd worden, de musical die de toppers volgend jaar zullen spelen! De kers op de taart is dat u de liedjes van de musicals zelf mee kunt zingen doordat de tekst geprojecteerd wordt! Wij hopen dat u komt kijken, mee komt zingen en swingen bij de musical sing-a-long!