Kaartverkoop voor de musical HAIRSPRAY!

Belangrijke informatie:

  • wanneer u kaarten heeft besteld kunt u niet via de website betalen. Het geld kan overgemaakt worden naar bankrekeningnummer NL23 RABO 0346 6030 48 t.n.v. Caecilia
  • mocht u om wat voor reden dan ook het geld niet kunnen overmaken dan kunt u betalen aan de kassa een half uur voor aanvang van het evenement. Let op, er is géén pinautomaat aanwezig!
  • voor vragen kunt u altijd mailen naar info@caecilia-muziektheater.nl

De volwassengroep van musicalvereniging Caecilia speelt de musical hairspray.

Tracy Turnblad kijkt elke dag na schooltijd naar de Corny Collins show. HET  favoriete tv-programma onder iedereen die ook maar een beetje hip is, of dat denkt te zijn.  Tijdens een van haar vele uren nablijven ontmoet ze Seaweed Stubbs en hij leert haar hoe ze haar lichaam kan gebruiken voor de vetste dance moves. Dan komt er een plekje vrij in de show en haar grootste droom, samen met Link Larkin dansen in de Corny Collins show, krijgt de kans om uit te komen.  Dat wil zeggen, als Amber en haar moeder Velma niet te veel roet in het eten gooien, want volgens hen moet je mooi en slank zijn om in de show te komen.  Tracy wil samen met haar vrienden de wereld verbeteren en de kloof tussen blank en zwart doorbreken.  Het lijkt onmogelijk maar met een groot hart… Reis met Tracy naar de sixties en leer daar dansen en swingen in de musical hairspray!