Sponsorkliks

Wat leuk dat je op deze pagina hebt geklikt!

Wil jij onze vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg dan dat u uw aankopen voortaan doet via de Sponsorklikspagina van onze vereniging. Voor u een kleine moeite, en voor ons extra inkomsten!  Of u nu via de link van ons Sponsorkliksaccount naar bijvoorbeeld bol.com gaat, of rechtstreeks, je betaalt hetzelfde. Alleen bij de eerste optie gaat er dus geld naar onze vereniging toe. (De enige uitzondering is dat het niet geldt op boeken, hiervoor geldt een wettelijke prijs en hier mag geen commissie overheen).Hoe het werkt is heel simpel:

Hoe het werkt is heel simpel:

  1. Wanneer u op de afbeelding hieronder klikt komt u op de sponsorkliks pagina van Caecilia en kunt u eenvoudig producten bestellen.
  2. U ziet een overzicht aan winkels. U klikt op de winkel waar u uw producten wil bestellen.
  3. Vervolgens wordt u automatisch doorverwezen naar de website van betreffende winkel en kunt u uw producten bestellen zoals u gewend bent.

    Het kost u niets extra’s. Er gaat alleen een percentage van het totaalbedrag naar Caecilia in plaats van alles naar de webwinkel.

    Er is eventueel ook een app voor. Deze kunt u downloaden op uw telefoon of Ipad en via de app kunt u de vereniging opzoeken die onder de volgende naam staat: Operettevereniging ‘Caecilia’ (Caecilia Muziektheater). De app is er voor zowel Android als Apple. U kunt vanuit de app bestellen en het transactieoverzicht zien. U kunt deze apps gewoon downloaden in de PlayStore of de App Store
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10831&cn=nl&ln=fr