The winner takes it all (Volwassenen) 2014

Zaterdagavond 25 januari, 1 februari en 8 februari 2014.

De musicalafdeling heeft dit jaar gekozen voor een spetterende musical vol met herkenbare popsongs uit de jaren zeventig.

Het vertelt het verhaal van Bella die het gevoel heeft dat ze meer uit het leven had kunnen halen. Haar dochter Lotte heeft, in het geheim, een feest ter eren van Bella’s 40e verjaardag voor haar georganiseerd. Alle gasten komen en worden ontvangen door Lotte en haar vriendinnen. Bella is onderwijl aan het eten met drie vriendinnen. De oude schoolband is ook uitgenodigd. Er zal gefeest, gelachen en gezongen worden tot diep in de nacht. Niemand weet wat deze nacht zal brengen.

Wat Lotte niet weet is dat zij deel is van een groot geheim. Wat Lotte’s vriend Kay niet weet is dat hij met de toekomst geconfronteerd zal worden. Wat Bella niet weet is dat zij met het verleden geconfronteerd gaat worden en Victor weet al helemaal nergens van af.

Regisseur: Anja Eilander
Muzikaal leider: Kees van Velthooven
Choreografie Marjolaine Glas