Recensie FAME

Prachtige voorstelling Fame door Caecilia

De jeugd van Musicalvereniging Caecilia heeft afgelopen week twee avonden de musical Fame opgevoerd.
De toeschouwers genoten met volle teugen.

NOORD-SCHARWOUDE – Twee avonden, afgelopen vrijdag en zaterdag, was Partycentrum Concordia tot de laatste plaats gevuld met enthousiaste toeschouwers. De jeugdafdeling van musicalvereniging Caecilia bracht de musical Fame. Wie herinnert zich niet de succesvolle serie uit de jaren tachtig met de hits van toen.

Fame gaat over een groep leerlingen die uitgekozen zijn voor de ’New York’s High School fort he Performing Arts’. Een levendige en spetterende musical waarbij Caecilia met veel humor de bezoekers aan het lachen brachten. Complimenten voor regisseur Lars van der Brugge en Thomas Hans voor de muziek. De choreografie was in handen van Annemieke de Boer. Na afloop een staande ovatie voor alle acteurs en actrices die voor een geweldige voorstelling hebben gezorgd.

Artikel geplaatst op woensdag 24 februari 2016 – 11:06