Aanmelden als nieuw lid?

JEUGDMUSICAL
leeftijd van 8 tot 18 jaar.

Leiding
De muzikale leiding is in handen van (nog niet bekend). Hij studeert de liedjes met je in. De regie wordt gedaan door Lars van der Brugge. Hij leert jullie het toneelspel en legt uit waar je plek is op het toneel. Dajenne Reus is de choreografe.

Repetities
We repeteren in IKC Oudkarspel, voorburggracht 423 in Oudkarspel. De repetities zijn op dinsdagavond van 18:30 uur tot 19:45 uur.

Contributie
Per 1 januari 2020 bedraagt de contributie EUR 150,00 per jaar, te voldoen na ontvangst van de factuur.

Uitvoeringen
Het streven is om jaarlijks, in februari/maart, de uitvoeringen te hebben van de musical die ingestudeerd is. De uitvoeringslocatie is De Geist in Sint-Pancras


VOLWASSEN MUSICAL
Leeftijd 18+


Leiding
De muzikale leiding is in handen van (nog onbekend). De regie wordt gedaan door Michel Pranger. (nog onbekend) is de choreografe.

Repetities
We repeteren in IKC Oudkarspel, voorburggracht 423 in Oudkarspel. De repetities zijn op dinsdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Contributie
Per 1 januari 2020 bedraagt de contributie voor leden van 18 tot en met 21 jaar EUR 200,- per jaar. Voor leden vanaf 22 jaar bedraagt de contributie EUR 250,- per jaar te voldoen na ontvangst van de factuur.

Uitvoeringen
Het streven is om jaarlijks, in november, de uitvoeringen te hebben van de musical die ingestudeerd is. De uitvoeringslocatie is De Geist in Sint-Pancras


Algemene informatie!

1) Als je een keer niet kunt repeteren laat je dit ruim van te voren weten, per mail, naar info@caecilia-muziektheater.nl.
2) Indien je tijdens het musicalseizoen besluit om je lidmaatschap te beëindigen ben je verplicht je muziek/tekstboek in te leveren.
3) Ledenadministratie: Aan- of afmelden als lid kun je doen via info@caecilia-muziektheater.nl