Wie Kent Miljonairs (kids) 2017:

Zaterdagavond 30 september, zondagmiddag 1 oktober, zondagmiddag 8 oktober 2017.

Miljonair Pieter-Jan Grimbergen had alles. Hij was een succesvol crème fabrikant met een landhuis, zwembad en een auto met chauffeur. Maar op een dag gaat het mis. Van de nieuwe Crème Craquelé krijg je een groen gezicht en vreselijke jeuk. Het lijkt op een foutje in de crème, maar Pieter-Jan gaat wel failliet. Het gezin verhuist naar een gewone stadswijk in Nederland waar ze maar moeilijk kunnen wennen aan het leven zonder butlers, champagne en ‘walk in closets’. Dit zorgt echter wel voor hilarische spraakverwarringen met de buren.
Als de cameraploeg van het tv programma ‘Wie Kent Miljonairs’ in de wijk komt, staat de hele stad op z’n kop. Presentatoren Yordi en Stefano zijn namelijk op zoek naar een interessante en vooral rijke familie voor deze ‘real life soap’. Ed en Eef de Graaier lijken de perfecte kandidaten te zijn, totdat Pieter-Jan per ongeluk voor de camera verschijnt. Zijn grappige reacties maken het programma tot een ware TV hit! De vraag is echter wel: zal de familie Grimbergen ooit nog uit de ellende komen? Zijn de nieuwe buren wel zo aardig als ze lijken? Ontstaat er een ware liefde tussen Roderick en Julia? Zat er écht een foutje in de Crème Craquelé en wie is die man die in de failliete cosmeticafabriek rondhangt? In de musical ‘Wie Kent Miljonairs’ is niets wat het lijkt en moet er nog veel gebeuren voordat het leven van Pieter-Jan weer gesmeerd zal verlopen.

Regie: Lars v.d. Brugge
Muzikaal leider: Sasja Bijvoet