Heerlijk duurt het Langst (volwassenen) 2018:

Zaterdagavond 3 november, vrijdagavond 9 november en zaterdagavond 10 november 2018:

Humor, nostalgie en prachtige liedjes zijn de ingrediënten voor dit heerlijke muzikale verhaal over de dagelijkse beslommeringen van het echtpaar Marian en Ido en hun dochter Pinkie. Hij gaat vreemd met zijn secretaresse. Zij zet hem het huis uit en zoekt haar heil bij buurman Ton. Totdat Pinkie thuiskomt met Wim en haar ouders vertelt dat ze met hem naar Sicilië zal emigreren. Het echtpaar doet verwoede pogingen dochterlief in Nederland te houden. En dat alles gesitueerd in de jaren zestig. Met ‘verrukkelijke’ evergreens als Op een mooie Pinksterdag, Kom Kees, Het is over en Zeur niet.

Regie: Lars van der Brugge
Muzikaal leider: Thomas Hans
Choreografie: Mariska Willems