Aladdin (jeugd) 2019:

Zaterdagavond 2 februari en zondagmiddag 3 februari 2019.

Het verhaal begint als Yasmine een prins moet kiezen om mee te trouwen. Ze moet volgens een eeuwenoude wet trouwen voor haar zestiende levensjaar. Op het marktplein ontmoet ze een jongen, Aladdi, ze voelt zich meteen heel erg op haar gemak en kan goed met hem praten, hij begrijpt haar. Ineens wordt Aladdin opgepakt door de jaloerse en gemene grootvizier Jafar. Jafar wilt sultan worden en zal er alles aan doen samen met zijn papegaai Jago om ervoor te zorgen dat Yasmine niet met een prins zal trouwen. Dan wrijft Aladdin in de grot waar hij is opgesloten over een lamp. Er komt een geest uit. Hij mag drie wensen doen. De geest vertelt dat zij zo graag vrij wil zijn. Aladdin wenst dat hij prins mag zijn en komt zo terecht in het paleis van de sultan. Zal het hem lukken om het hart van Yasmine te veroveren? Of zal Jafar hem te slim af zijn? Zal de geest ooit vrij zijn?

Regie: Lars van der Brugge
Muzikaal leider: Sasja Dries
Choreograaf: Mariska Willems