The Winner Takes It All (volwassenen) 2022:

Zaterdagavond 5 november, zondagmiddag 6 november, vrijdagavond 11 november en zaterdagavond 12 november 2022.
The Winner Takes It All vertelt het verhaal van Bella en dochter Lotte. Bella is een 40-jarige vrouw die het gevoel heeft dat ze meer uit het leven had kunnen halen. Haar dochter Lotte heeft een feest voor haar georganiseerd, waar Bella niets vanaf weet. Alle genodigde gasten zijn van de partij en worden ontvangen door Lotte en haar vriendinnen. De oude schoolband, waar Bella deel van was is ook uitgenodigd. Er zal gefeest, gelachen en gezongen worden tot diep in de nacht. Wat Lotte niet weet, is dat zij onderdeel is van een groot geheim. Ook Bella wordt met haar verleden geconfronteerd.

Regie: Maarten Holscher
Muzikaal leider: Jan Simon de Smit
Choreograaf: Mieke Pluijlaar